menu
Tekst verbergen
Tekst tonen
Sinds 2010 zijn wij uw adres voor alle scheepselektro gerelateerde werkzaamheden aan boord. In de loop der jaren hebben wij ons hierbij steeds meer op de zeevaart gespecialiseerd, daarnaast hebben wij natuurlijk ook alle kennis en kunde in huis voor binnenvaart schepen en offshore.

Naast service en onderhoud voor diverse rederijen, zeker niet beperkt tot onze eigen installaties, installeren wij ook complete installaties voor nieuwbouw schepen of gedeeltelijke refits. Hierbij kunnen wij alles in-huis verzorgen van engineering, kastenbouw, consolebouw, kabeltrekken tot en met de installatie en inbedrijfstelling aan boord.

Ons doel is altijd voor iedere specifieke klant een passende oplossing te bieden waarbij wij de klant volledig kunnen ontzorgen. Wij hebben nauwe contacten met scheepswerven, scheepstimmerbedrijven, hydrauliekspecialisten en legio andere vaklieden waar wij op terug kunnen vallen als er bijvoorbeeld eens een voortstuwingsmotor vervangen of uitgelijnd moet worden of als de storing toch niet elektrisch blijkt te zijn.

Natuurlijk kunnen wij zeer geavanceerde en complexe systemen ontwikkelen en installeren, we zijn immers allemaal techneuten die van een uitdaging houden. We verliezen echter nooit het doel van de klant uit het oog. Als een simpele softstarter met een drukknopkast voldoende is raden wij u dat ook gewoon aan.

Doordat wij ons team gestaag blijven uitbreiden hebben wij diverse specialismes in huis, waarbij wij natuurlijk ook bij de desbetreffende fabrikanten een bekende speler geworden zijn. U kunt hierbij denken aan: